7.07.2009

Expres Pizza



www.exprespizza.ro
Punct de lucru: 1 MAI
Comenzi: 224.31.32, 0724.474.992, 0742.074.992 sau
Yahoo Messenger ID:exprespizza

Luni - Sambata : 10:00 - 21:30 (ultima comanda)
Duminica : inchis
Meniurile si Salatele sunt valabile doar intre orele: 10:00 - 16:00.

Ok, ok. Stiu ca nu are nici o legatura cu restaurantele. Dar frate. Expres Pizza rulz! De cand am aflat de ei acum 2 ani jur ca nu trec 2 saptamani fara sa comand o pizza de aici. Oamenii astia fac cea mai buna pizza pe care am mancat-o pana acum. Sunt fan Diavola si stiu exact ce vreau sa simt cand comand asa ceva. Trebuie sa fie iute. Rau! Si multi nu stiu s-o prepare. Ori nu e iute, ori are piper in loc de ardei, ori are pasta in loc de bucati de leguma, ori are pui in loc de salam picant. Expres stie insa ce vreau eu. Si sosurile preparate de ei sunt dementiale. Mai ales cel iute. Avertizare: daca va luati o pizza Diavola si un sos iute, ar fi bine sa aveti si un stingator de incendii pe langa voi. Daca optati pentru pizza Expres atunci e bine sa stiti ca puiul folosit e preparat dupa o reteta speciala a lor care include si usturoi.
De cand ii stiu pe baietii astia, nu mai mananc pizza din alta parte. Sediul e undeva pe la Chibrit pe langa piata 1 Mai asa ca cei din zona au pizza livrata in mai putin de 30 de minute. Oricum chiar si pana in Pipera, sosirea comenzii nu trece de 1 ora. Comanda minima e de 25 RON (adica 1 Pizza, 1 sos, 1 suc si 1 topping daca comanzi singur). Un singur incident am avut, cand am gasit acum 1 an o sarmulita pe pizza. Baiatul care a adus-o si-a cerut scuze si mi-a adus alta pizza ASAP. Best part: primesc si bonuri de masa.
Pacat ca a venit criza ca i-a lovit tocmai cand se extindeau si in zona Vitan. Au mai deschis acolo un cuptor ca sa acopere cererea dar au fost nevoiti sa-l inchida.
Pe de-asupra si-au diversificat si meniul si acum poti sa iei salate. Cred ca daca inchid vreodata baietii astia de tot pizzeria, eu fac stop pe piept si mor.
Baieti, fanii striga in gura mare: PROGRAM PRELUNGIT / NON-STOP! :)
by bucharest-dining.blogspot.com

No comments:

Post a Comment